Escola de Futbol

L’escola de futbol Sant Lluís ha estat creada amb el propòsit de disposar d’un futbol base basat en un treball global que es centra en els valors i l’educació sense deixar de banda els aspectes tècnics de l’esport en qüestió.

En les categories de formació, la pràctica d’un joc de bona qualitat haurà d’estar per sobre dels resultats esportius, perquè per ensenyar a jugar bé és necessari oblidar els resultats i buscar la motivació en altres aspectes més lúdics. És important comprendre que el joc és una extensió del procés d’entrenament.

No hem de donar gran importància a la derrota, ja que perdre és sempre una possibilitat que existeix en el transcurs d’un partit i mai hi ha garanties de guanyar. Els nostres jugadors no es consideraran derrotats si han donat el millor de si mateixos i han gaudit i contribuït al treball en equip per aconseguir la victòria.

Guanyar no és tan bo o important com sembla, ni perdre tan dolent. No es adient associar d’una forma simplista la victòria amb l’èxit i la derrota amb el fracàs, ja que tot depèn de com un equip aconsegueix aquests resultats. La importància recau molt més en crear un bon esperit d’equip, col·laboració i cooperació amb els companys, que no pas en fer un resultat.

D’aquesta manera els principis amb els que ens movem, es centren més en la integritat i diversió dels nens i nenes a l’hora de practicar esport, de manera que arribin a aprendre l’esport d’una manera respectuosa i divertida.